Verhuur

Informatie over het gebouw en de omgeving

“De Busch” is de naam van het clubhuis van Scouting Krommenie. Op het terrein van het clubhuis is een grasveld, een berging en een plaats om de fietsen te stallen. Het gebouw ligt aan een sloot welke uitmondt aan de mooie plassen Zuider- en Noorderham. Via een overtoom kunt u op het Alkmaardermeer komen. De begane grond is toegankelijk voor gehandicapten.

Uitstapjes kunt u in de omgeving maken. Met een half uur fietsen bent u in de duinen bij Heemskerk. Per auto bent u in 15 minuten aan het strand. In Krommenie zelf vindt u het Agathepark, het zwembad De Crommenije. Verder in de Zaanstreek de Zaanse Schans met allerlei musea of het Twiske met de waterspeelplaats De Blauwe Poort. Winkels zijn in de naaste omgeving. Binnen 10 minuten lopen komt u bij een supermarkt. En 5 minuten verder ligt een winkelcentrum.

Verhuur van Scouting Krommenie

Ons gebouw is te huur op een zaterdag vanaf 13:00 uur tot maximaal 24:00 uur. Er moet dan ook al zijn opgeruimd en schoongemaakt. Op zondag is dat ook mogelijk onder dezelfde condities. Er mogen maximaal 75 personen in het gebouw. Er zijn tafels, stoelen en banken aanwezig. Er is een grote keuken met koelkasten etc.

Het is ook mogelijk je feest te vieren in de Busch. Je huurt de ruimte maar zal verder overal zelf voor moeten zorgen.

Let op:
Wij hebben geen muziekinstallatie in de verhuur. Wij verhuren niet voor jongerenfeesten.

Neem contact op

Voor meer informatie en reservering kun je mailen naar: verhuur@scoutingkrommenie.nl

Maak geen gebruik van een van de telefoonnummers op deze site, de aanvankelijke huuraanvraag moet altijd via email gebeuren. Ook onze verhuur wordt gedaan door vrijwilligers, die dat naast hun gewone dagelijkse bezigheden doen. Wij prefereren email contact omdat wij dan kunnen reageren op momenten dat wij er ook daadwerkelijk de tijd voor hebben. Alle mail wordt over het algemeen eenmaal per week uitgelezen. In een later stadium is telefonisch contact wel mogelijk, geef dat dan in de email aan.