Verhuur

Scouting Krommenie gebouw buitenkant

Informatie over het gebouw & omgeving

“De Busch” is de naam van het clubgebouw van Scouting Krommenie. Het gebouw wordt gebruikt door de scoutingvereniging maar is ook beschikbaar voor verhuur. Het gebouw bestaat uit een grote zaal, een kleine zaal, een keuken en er ligt een grasveld naast. De begane grond is toegankelijk voor mindervaliden.

Uitstapjes kun je in de omgeving maken. Met een half uur fietsen ben je in de duinen bij Heemskerk. Per auto ben je in 15 minuten aan het strand. In Krommenie zelf vind je het Agathepark, het zwembad De Crommenije. Verder in de Zaanstreek de Zaanse Schans met allerlei musea of het Twiske. Winkels zijn in de naaste omgeving. Binnen 10 minuten lopen kom je bij een supermarkt. En 5 minuten verder ligt een winkelcentrum.

Beschikbaarheid

Meer informatie

Verhuur van Scouting Krommenie

Wij verhuren ons gebouw in de weekenden dat onze eigen groepen het gebouw niet nodig hebben. Omdat groepen eerst mogen aangeven of ze het gebouw nodig hebben voor activiteiten, kampen, etc. en soms afhankelijk zijn van data van regionaal of landelijk georganiseerde activiteiten, kunnen wij het gebouw voor een beperkte periode vooruit verhuren.

  • VerhuurperiodeReserveren vanaf
  • 1 januari t/m 31 augustus1 oktober
  • 1 september t/m 31 december1 april

Tijden & dagen

Ons clubgebouw is te huur op een zaterdag vanaf 13:00 uur tot maximaal 23:59 uur. Het gebouw moet om 23:59 uur schoon en opgeruimd worden verlaten. Verhuur op zondag is bij uitzondering mogelijk in overleg.

Voor welk evenement

Wij verhuren voor bescheiden activiteiten in een familie-achtige sfeer. Denk aan het vieren van verjaardagen, familiedag of jubilea. In verband met overlast en de nabijgelegen manege verhuren wij uitdrukkelijk niet voor commerciële- en jongerenfeesten.

Verhuur aan Scouting

Verhuur aan scoutinggroepen voor een kamp of weekend is mogelijk in overleg.

Kosten

De huurprijs is €195. Deze dient 14 dagen na ondertekening van het contract te zijn betaald. Wij vragen €150 borg. Er vindt een nacontrole plaats na elke verhuur, als deze in orde is wordt de borg binnen 14 dagen weer teruggestort.

Inventaris

Er zijn tafels, stoelen en banken aanwezig. Er is een ruime keuken met meerdere koelkasten. Er is een kast met serviesgoed dat gebruikt kan worden. Wij hebben geen muziekinstallatie in de verhuur.

Overig

Er mogen maximaal 75 personen op het terrein aanwezig zijn. Afval dient mee naar huis genomen te worden, dit kan niet in de container op het terrein. Voordat wij verhuren, willen we dat u een keer langskomt om het gebouw te bekijken en zodat wij weten wie we in huis halen.

Beschikbaarheid

In de kalender hieronder valt te zien wanneer het gebouw van Scouting Krommenie beschikbaar is. Voor meer informatie en reservering kun je het formulier invullen.

Maak geen gebruik van een van de telefoonnummers op deze site, de aanvankelijke huuraanvraag moet altijd via e-mail gebeuren. Ook onze verhuur wordt gedaan door vrijwilligers, die dat naast hun gewone dagelijkse bezigheden doen. Wij prefereren email contact omdat wij dan kunnen reageren op momenten dat wij er ook daadwerkelijk de tijd voor hebben. Alle mail wordt minimaal eenmaal per week uitgelezen. In een later stadium is telefonisch contact wel mogelijk.

Vraag beschikbaarheid aan

Verhuurformulier