Jantje Beton collecte

Beste leden, ouders / verzorgers en geïnteresseerden,

Deze week is het weer de collecteweek voor Jantje Beton.

Zoals je van ons gewend bent, collecteren wij jaarlijks namens Scouting Krommenie voor Jantje Beton. Normaalgesproken gaan onze leden langs de deuren in de wijk, maar dit jaar doen we het anders: We gaan dit jaar niet langs de deuren, we collecteren digitaal!

De opbrengst van de collecte gaat voor 50% naar Jantje Beton en voor 50% naar Scouting Krommenie! Jantje Beton zet zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren in voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen en wil bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Scouting Krommenie gebruikt de opbrengst voor het aanschaffen van nieuwe, uitdagende materialen om te gebruiken tijdens de wekelijkse opkomsten. Meer weten over digitaal collecteren?  Kijk op https://jantjebeton.nl/ik-wil-helpen/collecteer-mee/voor-deelnemers

Er is een algemene digitale collectebus, die gedeeld kan worden. Deze is te vinden via https://jantjebeton.digicollect.nl/scouting-krommenie .  Deze link mag uiteraard gedeeld worden met familie, vrienden, buren, etc.

We hopen dat jullie allemaal helpen zodat we samen een mooi bedrag ophalen, alvast bedankt voor de hulp!

Namens het Bestuur van Scouting Krommenie

Comments are closed.