Pivo’s (Peter Hornmanstam)

De Pivo’s van Scouting Krommenie

De pivo’s is de groep voor mannen en vrouwen van 18 tot 24 jaar.
Elke vrijdagavond hebben opkomst in ons eigen ‘hok’, boven in het clubhuis De Busch.

Daarnaast zijn leden van de pivo’s ook verder actief in de vereniging. Sommigen geven leiding in andere groepen en velen van ons ondersteunen bij diverse algemene activiteiten van de vereniging. Onder andere bij de jotacross en bij de jaarlijkse Iscout zijn wij vaak aanwezig.

Elke week plannen en organiseren wij onze eigen opkomsten met leuke activiteiten in en buiten het clubhuis, zoals: pionieren, kampvuur stoken onder het genot van een drankje en ‘The Hunt’.

De officiële opkomst tijd is van 20:00 tot 21:30 uur, maar meestal blijft iedereen langer hangen omdat het hartstikke gezellig is, ook met de leden van andere groepen die ook aanwezig zijn.

Jaarlijks gaan de esta’s met samen met de kabouters op kamp tijdens het Pinksterweekend in een scouting gebouw van een andere scoutinggroep. Op kamp is er altijd een leuk thema waarbij we onder andere bosspellen doen, liedjes zingen bij het kampvuur en naar het zwembad gaan.

Mannen en vrouwen van 18 tot 24 jaar
Opkomst vrijdag 20.00 – 21.30