De Gidsen van Scouting Krommenie

Wij zijn een actieve meidengroep vanaf 11 t/m 15 jaar. Wekelijks komen wij op dinsdagavond bijeen in ons scoutinggebouw ‘De Busch’. Onze opkomst is van 19:00 tot 21:00 uur.

Iedere week doen wij tijdens de opkomst iets anders. Zo gaan we bijvoorbeeld pionieren, knutselen, koken, een tochtje lopen of we houden een kampvuur met liedjes. Of we maken iets lekkers klaar op het kampvuur, bijvoorbeeld een broodje, knakworstje of banaan met chocolade en spekjes. We spelen ook vaak spelletjes of een groot spel wat bijna de hele opkomst duurt. Ook zijn we gek op weerwolven!

Jaarlijkse activiteiten

Er zijn ook geregeld grotere activiteiten, zoals een weekendje weg, meedoen aan de Regionale Scouting Wedstrijden, schaatsen of een leuke disco.

In de eerste week van de zomervakantie gaan we een week kamperen op een labelterrein van de scouting. Een erg leuke week vol met activiteiten zoals zwemmen en klimmen en je mag met je groepje koken op een eigen gasstelletje!

Meiden 11 tot 15 jaar oud
Opkomst dinsdag 19.00 – 21.00

Neem contact op met de gidsen leiding