De Bevers van Scouting Krommenie

De Bevergroep is de jongste groep bij Scouting Krommenie. Dit is voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar. Iedere zaterdagochtend (behalve in vakanties) is er opkomst van 10.00-11.30 uur.

De Bevers bij Scouting Krommenie hebben een rood t-shirt met korte mouwen waarop het themafiguur Stuiter staat afgebeeld. Net als Stuiter beleven de Bevers allemaal leuke avonturen bij Scouting.

Stuiter komt uit het dorp Hotsjietonia. De Bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen, waaronder Stuiter. Er wordt geknutseld en gezongen met Keet en Fleur Kleur, de kinderen leren dingen over de natuur met Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. De verschillende activiteitengebieden zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen.

Kom kijken bij onze groep!

Lijkt het je leuk om samen met andere kinderen spelletjes te doen, creatief bezig te zijn en op avontuur te gaan met alle themafiguren uit Hotsjietonia? Stuur ons een berichtje en kom gezellig eens langs bij de Bevers.

Meisjes & jongens 4 tot 7 jaar oud
Opkomst zaterdag 10.00 – 11.30

Neem contact op met de bever leiding