Pivo’s (Peter Hornmanstam)

De Pivo’s is de groep voor jongens en meiden van 18 tot 22 jaar.
Elke vrijdagavond hebben we opkomst in ons eigen ‘hok’, boven in het clubhuis De Busch. Wij organiseren onze activiteiten en programma’s geheel zelfstandig maar we kunnen altijd de “Stam-Adviseur” vragen voor ondersteuning. Veel van de pivo’s geven leiding bij andere groepen en ondersteunen diverse activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de jotacross en Iscoutgame of spelen rolletjes in thema’s van de jongere onderdelen.

Binnen de groep word om beurten een opkomst voor onze groep georganiseerd. Deze zijn heel divers en staan meestal in het teken van ontspanning. We spelen regelmatig spelletjes, zijn creatief in de weer, gaan naar concerten, klussen aan het hok of hangen gewoon lekker op de bank onder het genot van een drankje.
De officiële opkomsttijd is van 20.00 tot 21.30 uur, maar meestal blijft iedereen langer omdat het hardstikke gezellig is. Na 21:30 zijn namelijk de andere groepen ook klaar met hun opkomst en  is er tijd om gezellig met elkaar iets te drinken of om een kampvuur te stoken.

We proberen elk jaar op kamp te gaan, maar dit valt soms lastig te organiseren aangezien veel mensen ook als leiding met het kamp van een jongere groep mee gaan. Toch streven we ernaar minstens één keer per seizoen een weekend of een weekje weg te gaan.roverscoutsXSpivosXS

Reacties gesloten