NLDOET actie groot succes

Afgelopen zaterdag 22 maart hebben we met Scouting Krommenie meegedaan aan NLDOET, de landelijke vrijwilligersactie van het Oranjefonds. Onze bestrating was her en der verzakt en vandaar dat we dit als klus hebben aangeboden voor de NLDOETdag. Dit was een grote uitdagende klus omdat we zoveel mogelijk wilden ophogen in dit weekend. Op vrijdagavond hebben we dan ook met een groot aantal leden de bestrating verwijderd en met de hulp van een vrachtwagen met kraan van Aannemersbedrijf Jaap Bakker BV uit Amsterdam hebben we het zand over de sloot gedraaid en dit scheelde ons heel veel werk!

Zaterdagochtend was het gelukkig droog en hebben we met behulp van enkele ouders, maatschappelijke stagieres en onze leiding de bestrating weer teruggelegd. Omdat we met een hoop mensen waren hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt en een flinke voorjaarsschoonmaak gehouden! Het terrein is opgeruimd, het gebouw schoongemaakt; kortom klaar voor de lente! Graag willen we dan ook hierbij onze sponsoren; Aanemersbedrijf Jaap Bakker Bv. Hornbach, Pontmeijer, Beku Krommenie en Autotop en onze vrijwilligers bedanken. Zonder hun was dit allemaal niet mogelijk geweest.

We zijn met deze klus op de helft gekomen en kunnen hier tevreden op terugkijken, maar we zijn er nog niet. Wilt u ons nog een dagje helpen, dan nemen we graag contact met u op.

About The Author