NLDoet 2014

Drukwerk
Vrijdag 21 en zaterdag 22 maart doen we weer mee met de NLDOET-actie. De landelijke vrijwilligersactie waarbij mensen een vrijwilligersorganisatie een dag(deel) kunnen ondersteunen. Vorig jaar hebben we een nieuwe klimwand gerealiseerd; dit jaar willen we de bestrating rondom ons clubhuis aanpakken. En we hopen dat er vrijwiligers/bedrijven zijn die ons hierbij willen helpen! Nu is een groot deel van de materialen geregeld, maar blijft het aantal vrijwilligers wat achter. Het is een namelijk grote klus om in 2 dagen aan te pakken en we kunnen alle hulp dan ook goed gebruiken!

Wilt u ons helpen? We zijn al blij met een paar uurtjes, maar de hele dag zou helemaal ook te gek zijn! Vele handen maken licht werk!

De globale planning:
Vrijdag 19.00u – 22:00 uur.
Tegels verwijderen, scheppen en zand kruien

Zaterdag 09:00u – 17:00 uur.
Zand kruien, vlakken, tegelen, op maat maken, aantrillen, afvoeren van puin.

En zo zijn er nog tal van andere klussen die we gelijk aan kunnen pakken, maar dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal vrijwilligers: oud ijzer wegbrengen, tuinonderhoud, ramen lappen, extra schoonmaken, timmerwerk etc etc.

Heeft u tijd en zin in een geheel verzorgde en gezellige dag? Wilt u ons helpen? Laat het dan even weten! U kunt zich opgeven door even een mailtje te sturen naar: secretariaat@scoutingkrommenie.nl

About The Author