Kom eens kijken

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze groep en lijkt het wel iets voor uw kind?? Of misschien zelfs voor u??? Schroom dan niet om eens langs te komen tijdens een opkomst. Hier kunt u kennismaken met de leiding van de betreffende groep en zij kunnen u precies uitleggen wat ze allemaal doen en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ook is het helemaal geen probleem om gewoon eens een aantal weken mee te doen. Zo kun je ervaren wat Scouting inhoudt, want het ouderwetse beeld dat mensen soms nog van Scouting hebben is achterhaald!!!
Tijdens deze introductieperiode kan een lid maximaal 3 opkomsten gratis meedoen en kennis maken met de groep en het programma. Na deze periode kunt u uw zoon/dochter opgeven als lid. Leden krijgen ook het scoutingmagazine thuisgestuurd.

Ook voor u als ouder is er veel te beleven op Scouting; zoekt u meer iets op bestuurlijk niveau of gewoon eens gezellig lekker klussen?? Ook dat is allemaal mogelijk; schroom niet en vraag ernaar!
Wellicht tot ziens!

Scoutinggebouw “De Busch”
Busch 4 – 1562 HH Krommenie
Tel:075-6213025 (alleen tijdens de opkomsten).

Reacties gesloten