Het vervolg op het rare ding…

Omdat de Bevers een avontuur zouden beleven, heeft Lange Doener wat gepraat met zijn vrienden uit Hotshitonia.
Pompedomp wist zeker dat ze van de Bevers echte avonturiers kon maken, dus zij kwam langs om koekjes met de Bevers te bakken.
Helaas hielp dit niet echt om avonturiers van de Bevers te maken, vonden de Bevers zelf. Pompedomp was het helemaal niet met de Bevers eens, maar vond het wel erg gezellig.

De Bevers en Lange Doener hadden door dat er een avontuur aan zat te komen, dus de Bevers hadden een echte avonturier nodig om te leren om op avontuur te gaan.

Lange Doener kende gelukkig nog wel iemand, namelijk zijn oude vriend; Indiana Jones.
Samen met Indiana Jones deed Professor Plof de tekeningen van de Bevers in zijn machine. De machine gaf aan dat het zilveren ding iets te maken had met oude Zwarte Pelgrims. De Zwarte Pelgrims is een oude orde van schatzoekers.

Indiana Jones vond het hoog tijd om van de Bevers echte avonturiers te maken. Ze moesten balanceren, tijgeren door het moeras, slingeren aan een liaan.

Ondertussen zat Professor Plof in zijn laboratorium om nog meer te ontdekken over het zilveren ding.

Om de concentratie van de Bevers te trainen hebben we met Professor Plof geoefend met een spel waarbij hij steeds iets weghaalde. Met Indiana Jones hebben we Jenga gespeeld.
Als laatste hebben we een spelletje gespeeld waarbij er schatten geroofd moesten worden.

Professor Plof ontdekte dat het zilveren ding een apparaat was. Toen we er batterijen op aansloten, merkten we dat het ons ergens naartoe wilde leiden.
Het zilveren ding leidde ons naar een bos waar de Bevers iets raars vonden!
Een zilveren skelet op een oude Romeinenschat!

rareding26In het clubgebouw aangekomen, kwamen er twee rare wezens naar ons toe. Ze zagen er eng uit, maar eigenlijk waren ze dat helemaal niet.
Het waren de Zwarte Pelgrims en ze stalen onze Romeinenschat!
Na lang onderhandelen ruilden we het zilveren skelet voor de schat, want die wilden we supergraag hebben.

De Pelgrims waren tevreden, ze mompelden nog iets over dat dat skelet ze nog goed van pas zou komen, en de Bevers ook, want de schat bleek van chocolade te zijn!

rareding27

We bedankten Indiana Jones want hij had echt superechte avonturiers van ons gemaakt!

About The Author